Caramba este al doilea sponsor major al echipei de raliu Beppo Harrach


Logo-ul rosu al Caramba va acoperi masina celor doi, Beppo Harrach si copilotul Andreas Schindlbacher, un Mitsubishi Lancer Evolution

Pressbaum, 15 Martie 2010, Christian Maurer GMBH, o companie din grupul Caramba Chemie Gruppe si cel mai important furnizor de produse chimice speciale pentru motoare de masini devin cel de-al doilea sponsor principal al echipei Beppo-Harrach, in campionatul de raliu al austriei din 2010.

Logo-ul rosu al Caramba va acoperi masina celor doi, Beppo Harrach si copilotul Andreas Schindlbacher, un Mitsubishi Lancer Evolution. Cei doi soferi au in spate cariere de succes si impreuna vor lupta pentru titlu in raliul de anul acesta.
Cu 80 mii de vizitatori si 7 zile de raliuri si o prezenta bine conturata a evenimentului in media, sponsorizarea echipei este foarte satisfacatoare pentru noi", afirma Christian Maurer, directorul executiv al Christian Maurer GMBH. "Atingem in special grupul tinta pentru noi : operatori profesionisti in sectorul de automobile dar si clientii finali."

Pentru ambele grupuri de interes grupul Caramba, in consecinta si Christian Maurer ca principal furnizor pentru Austria, Ungaria, Romania, poate oferi o gama variata de produse. Dintre acestea amintim un solvent excelent impotriva ruginii numit Magic Wonder, un agent ce poate curata aproape orice tip de suprafata fara pre-curatare in prealabil, solutia de curatat jante, solutii active de curatare a interiorului, a solutiilor de luistruire. Toate produsele noastre au in comun faptul ca sunt extrem de eficiente si foarte usor de aplicat.

Pe de cealalta parte, avem linia de produse inalt specializate ale Caramba pentru uzul in service-uri si ateliere auto, de la spray-ul pentru detectarea crapaturilor de scurgere, a spray-ului pentru protectia sudurilor, pana la spray-ul de protectie a franelor. Maurer : "de asemenea, avem pentru nevoile speciale ale masinilor din lumea raliului produse perfecte in portofoliul nostru, cum ar fi de exemplu solutia noastra multifunctionala de lubrifiere cu PTFE, solutie ce-si pastreaza eficacitatea si sub presiuni extreme".

Numarul mare de recomandari ale produselor dar si variatele teste realizate de revistele de specialitate, toate atesta calitatea produselor Caramba. Inca o dovada in plus, oficiul editorial al Deutsche Standards Editionen cat si a unor renumite comitete consultative, au introdus brandul Caramba in lista selecta "brandurile secolului" in anul 2009.

"Caramba este un brand traditie indelungata si un viitor stralucit" afirma domnul Maurer. "Din acest motiv suntem mandri si fericiti sa fim unul dintre sponsorii principali ai echipei Beppo-Harrach, sa putem fi mai aproape ca brand de publicul larg si sa promovam acest minunat sport."

Despre Christian Maurer GMBH

Christian Maurer GMBH este un afiliat al Caramba Chemie-Gruppe si este responsabil pentru distributia produselor grupului in Austria, Ungaria si Romania. Compania a fost fondata in anul 1971 in Austria si este principalul furnizor de solutii de curatat, intretinere si mentinere in piata de retail, in industrie dar si in benzinarii. In prezent, avem 50 angajati, pe langa angajatii filialelor din Budapesta si Bucuresti si avem aproximativ 2500 in portofoliu. Capacitatea de stocare pentru produsele noastre este de 4000 metri patrati.

Despre Caramba

De mai bine de 100 ani brandul Caramba este sinonimic asociat cu solventii si produsele chimice din industria de automobilie, folosite atat in productie cat si in intretinere. Produsele Caramba sunt prezente aproape in fiecare colt al lumii, in zonele industriale, in ateliere si chiar acasa folosite de pasionati.

Tegee International SRL

Sos. Centurii nr. 11, Bragadiru, Ilfov , Romania
T +40 (0)21-212.32.16
F +40 (0)21-212.32.16
E office@tegee.ro