Termeni si conditii


Tegee International SRL
Sos. Centurii nr. 11, Bragadiru, Ilfov
Bucuresti, Romania

T +40 (0)21-212.32.16
F +40 (0)21-212.32.16
trimite e-mail


Termenii desfasurarii activitatii

1. Informatii Generale

Termenii de livrare si vanzare sunt o parte majora a fiecarui acord de colaborare cu noi si a fiecarei oferte pe care o facem.

2. Intrarea in vigoare a contractului

Comanda data catre noi sau reprezentantului nostru creeaza obligatii pentru Tegee numai din momentul in care confirmam in scris tranzactia si detaliile acesteia. Astfel, contractul intra in vigoare, generand astfel obligatii si responsabilitati, numai din momentul confirmarii comenzii sau a livrarii efective. Modificarile, Adaugirile sau orice altfel de intelegeri speciale trebuie confirmate in scris pentru a fi parte a oricarei comenzi sau contract.

3. Preturi

Preturi sunt date in EURO, daca nu se mentioneaza explicit alta moneda, TVA-ul nefiind inclus in pretul afisat.Preturile mentionate pot fi marite de furnizori, cresteri tarifare, modificari de rate de schimb valutar sau alte motive.

4. Termeni de plata

Platile catre noi pot fi facute cu 2% discount daca plata se face in termen de 14 zile de la data emiterii facturii, sau in valoare neta pana in 30 zile. Discount-ul poate fi aplicat numai daca cumparatorul nu este in intarziere cu nicio alta plata. Neplata facturilor la data scadenta este o incalcare grava a contractului. Cumparatorul este intarziat cand restul de plata nu este achitat inainte de termenul scadent, termenul scadent fiind de 30 zile de la data primirii facturilor. In cazul unei intarzieri de plata, se vor aplica la intreaga suma de plata : taxe de colectare si dobanda bancara, in masura in care s-a convenit prin contract.

5. Termeni de Livrare si Aprovizionare

Nu suntem raspunzatori de eventuale intarzieri ce pot aparea datorita unor evenimente neasteptate, intarzieri ale furnizorilor nostri sau evenimente de forta majora. Nu suntem oligati sa oferim compensatii de intarziere daca nu s-a atins data scadenta - limita de livrare. Pentru comenzile sub 150 Euro o taxa de 7.5 Euro va fi aplicata (taxa aditionala pentru cantitate redusa).

6. Plangeri

Plangerile legate de cantitatea, calitatea sau comanda/livrarea in sine sunt acceptate numai in scris, in termen de 8 zile de la data livrarii sau la destinatie pe nota de transport, in momentul in care primiti comanda. Daca perioada de 8 zile se considera ca bunurile au fost livrate in stare perfecta si ca nu ati avut nicio obiectie. Deteriorarile aparute in timpul transportului trebuie inscrise in formularul corespunzator. Garantia devina nula in cazul in care produsele sunt revandute sau sunt alterate fara acordul nostru expres si toate cererile de compensare conform garantiei devin invalide. In cazul unei cereri valide de primire in garantie,  suntem obligati sa inlocuim produsul in cauza sau sa oferim credit pentru acesta. Orice alte cereri, pe langa inlocuire sau creditare in valoarea produsului vor fin considerate nule.

7. Returnari de produse

Produsele ce se doresc a fi returnate truiesc aprobate si marcate corespunzator in avans de catre reprezentatii nostri. Se percepe o taxa de 15% din valoarea neta a bunurilor de returnat. Toate punctele devin nule daca returnarea se face in urma unei erori de partea noastra.

8. Plati in avans, Bunuri in Garantie

Daca exista dubii justificate in legatura cu capacitatea de plata a unui cumparator, in special cand acesta se afla in intarziere cu plati, fara a renunta la alte drepturi, putem anula datile de plata pentru facturile emise si putem pretinde plata in avans sau alte bunuri in garantie pentru viitoarele comenzi/livrari.

9. Dreptul de proprietate

Toate bunurile livrate raman in proprietatea noastra pana in momentul in care toate costurile si taxele aferente sunt platite.

10. Loc desfasurare activitate si Jurisdictie

Locul desfasurarii activitatii este Pressbaum iar jurisdictia in Purkesdorf.

11. Diverse

Pentru imprumutarea containerelor noastre o taxa corespunzatoare va fi aplicata.

 

Tegee International SRL

Sos. Centurii nr. 11, Bragadiru, Ilfov , Romania
T +40 (0)21-212.32.16
F +40 (0)21-212.32.16
E office@tegee.ro